Masten


Wij beschikken over een grote verscheidenheid van vlaggenmasten. Voor alle verschillende doeleinden is er wel een vlaggenmast beschikbaar. Alle vlaggenmasten zijn onderhoudsvrij.
Wilt u graag een vlaggenmast die zeer lang meegaat en waar u jaren geen omkijken naar heeft, kiest met voor de conische mast in aluminium of polyester.
Deze mast heeft onderaan een dikkere diameter en wordt naar boven toe smaller. Ze is sierlijk en springt snel in het oog. Deze zijn verkrijgbaar met de koorden uitwendig of met een
antidiefstalsysteem waar de koorden inwendig in de mast zitten en een tegengewicht voor onderaan de vlag op zijn plaats te houden.
Heel erg in trek zijn de masten met een galgsysteem waardoor uw vlag altijd openstaat en uw tekst en/of logo altijd leesbaar is. De masten zijn verkrijgbaar van 6 tot 12 meter. 

Al deze systemen zijn ook te verkrijgen in de cilindrische uitvoering. Ook deze masten zijn zeer goed van kwaliteit en zijn ook voor tegen de gevel geschikt in kortere lengten.
Voor al deze vlaggenmasten zijn ook bijbehorende plaatsingssystemen voor in de grond of tegen de gevel.
Wel is altijd aan te raden uw vlaggen met 8 beaufort van uw mast af te halen. 

Ook beschikken wij over uitschuifbare vlaggenmasten in aluminium die gemakkelijk zijn te transporteren en overal te gebruiken. Ook zijn daar verschillende systemen bij om uw mast binnen te plaatsen op beurzen of evenementen of buiten door middel van een grondpin. 

Wij beschikken over een plaatsing- en onderhoudsdienst.


Voorbeelden


cilindrisch standaard

cilindrisch anti diefstal

conisch anti diefstal
 

 

   


gewicht

gewicht

overschuifkoker
 

 

   

cilindrische klem verschuifbare kikker tussenbinder